Meedoen

UvA Pride is uiteindelijk niets meer dan haar achterban, jij dus. Wil jij helpen bij het organiseren van bestaande activiteiten van UvA Pride, heb je een nieuw idee voor een activiteit van UvA Pride, heb je ideeën om de LGBT-emancipatie verder te bevorderen of wil je helpen met de bekendheid van UvA Pride vergroten? Dat kan op de volgende manieren:

Doe mee met organiseren

UvA Pride kan altijd mensen gebruiken met goede ideeën of zin om iets te organiseren. Soms zoeken we nieuwe bestuursleden en je kunt daarvoor altijd een open sollicitatie sturen, maar je hoeft niet in het bestuur te zitten om iets te doen. Heb jij een leuk idee, neem dan contact met ons op! UvA Pride is een platform voor iedereen die werkt of studeert aan de UvA, en ons netwerk is ook door iedereen met goede ideeën te gebruiken.

Maak een donatie

Voor de organisatie van de activiteiten, het drukken van folders en flyers, voor het in de lucht houden van de website, en voor vele andere zaken kunnen wij geld altijd goed gebruiken. UvA Pride is een onafhankelijke stichting en krijgt geen geld van het centrale bestuur van de UvA. Groot of klein, eenmalig of vaker: met alles zijn wij blij! Alvast onze grote dank! Wil je een schriftelijk bewijs van je gift, neem dan contact met ons op. We danken alvast een groot aantal sponsors. Dankzij alle grote en kleine bedragen die gestort zijn kunnen we onze boodschap blijven uitdragen!

uvapride.nl